banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 28 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Masak Pedas
Pittig gebakken geitenvlees
Bahan-bahan;
Ingrediënten;
500 gr geitenvlees (bij voorkeur haas)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 rawits
1 theel, asem
100 ml water
5 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1/2 theel, zwarte peper
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook, het salamblad en de jerut purut zachtjes voor 3 minuten. voeg dan het vlees toe en bak het geheel nog 3 minuten. Vervolgens het water, het zout en de peper toevoegen en dit nog 5 minuten bakken. als laatste de ketjap en de rawits toevoegen en het geheel nog 4 minuten verder bakken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36239810