Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kambing Masak Pedas - Pittig gebakken geitenvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Masak Pedas
Pittig gebakken geitenvlees
Bahan-bahan;
Ingrediënten;
500 gr geitenvlees (bij voorkeur haas)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 rawits
1 theel, asem
100 ml water
5 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1/2 theel, zwarte peper
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook, het salamblad en de jerut purut zachtjes voor 3 minuten. voeg dan het vlees toe en bak het geheel nog 3 minuten. Vervolgens het water, het zout en de peper toevoegen en dit nog 5 minuten bakken. als laatste de ketjap en de rawits toevoegen en het geheel nog 4 minuten verder bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024312