1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Masak Pedas
Pittig gebakken geitenvlees
Bahan-bahan;
Ingrediënten;
500 gr geitenvlees (bij voorkeur haas)
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 rawits
1 theel, asem
100 ml water
5 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
1/2 theel, zwarte peper
zout naar smaak
3 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in plakjes, de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en halveer de rawits. Meng de asem met het water. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten, de knoflook, het salamblad en de jerut purut zachtjes voor 3 minuten. voeg dan het vlees toe en bak het geheel nog 3 minuten. Vervolgens het water, het zout en de peper toevoegen en dit nog 5 minuten bakken. als laatste de ketjap en de rawits toevoegen en het geheel nog 4 minuten verder bakken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314