logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kambing Masak Tung Po
kruidig gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
100 gr aardappel
100 gr wortel
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 - 1 theel peper
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de aardappel en de wortel in blokjes. Snijd de sjalotjes in plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan 10 eetl olie en bak het vlees bruin en schep het uit de pan en zet apart. Voeg dan de aardappel en de wortel toe aan de olie en bak deze bruin en gaar en zet apart.
Dan het vlees, de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de kecap, de palmsuiker, de vijfkruidenpoeder, de peper en het water toevoegen en kook het vlees op laag vuur in 2 uur gaar.
Vervolgens de aardappel en de wortel toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 66 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44391939