Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Kambing Masak Tung Po - kruidig gestoofd lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Masak Tung Po
kruidig gestoofd lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr lamsvlees
100 gr aardappel
100 gr wortel
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
1 theel vijfkruidenpoeder (zie recept)
1/2 - 1 theel peper
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Snijd de aardappel en de wortel in blokjes. Snijd de sjalotjes in plakjes en de knoflook fijn.
Verhit in een pan 10 eetl olie en bak het vlees bruin en schep het uit de pan en zet apart. Voeg dan de aardappel en de wortel toe aan de olie en bak deze bruin en gaar en zet apart.
Dan het vlees, de sjalotjes, de knoflook, de jahe, de kecap, de palmsuiker, de vijfkruidenpoeder, de peper en het water toevoegen en kook het vlees op laag vuur in 2 uur gaar.
Vervolgens de aardappel en de wortel toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465201