Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kambing Mekuah - balinees lamsvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kambing Mekuah
balisch lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lamsvlees ontbeend en in blokjes van 2,5 cm
1 theel korianderzaadjes, gekneusd
1 eetl azijn
12 kardemonpitten, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
375 ml water
500 ml kokoksmelk
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr base gede

Cara membuat:
bereiding:
Breng 3 liter water aan de kook en voeg hierin de blokjes lamsvlees. Laat dit 5 minuten stoven en giet het water af. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hier de base gede en de koriander. Voeg dan de lamsvlees, de azijn, de kardemon, de sereh en het water toe. Breng aan de kook en laat dit sudderen totdat het 3/4 is ingekookt.
Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit sudderen totdat het lamsvlees zacht geworden is. De saus moet cremig zijn.
tip:
je kunt dit gerecht ook met rundvlees of kip maken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951