1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kambing Mekuah
balisch lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr lamsvlees ontbeend en in blokjes van 2,5 cm
1 theel korianderzaadjes, gekneusd
1 eetl azijn
12 kardemonpitten, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
375 ml water
500 ml kokoksmelk
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr base gede

Cara membuat:
bereiding:
Breng 3 liter water aan de kook en voeg hierin de blokjes lamsvlees. Laat dit 5 minuten stoven en giet het water af. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit hier de base gede en de koriander. Voeg dan de lamsvlees, de azijn, de kardemon, de sereh en het water toe. Breng aan de kook en laat dit sudderen totdat het 3/4 is ingekookt.
Voeg dan de kokosmelk toe en laat dit sudderen totdat het lamsvlees zacht geworden is. De saus moet cremig zijn.
tip:
je kunt dit gerecht ook met rundvlees of kip maken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367