Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Goreng Pundang - pittig gebakken vis uit Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Goreng Pundang
pittig gebakken vis uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan gabus asin / gezouten gedroogde vlezige vis
2 eetl asamwater
1 theel palmsuiker
olie
3 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de vis in repen.
Verhit in een pan de olie en bak de repen vis bruin en krokant en zet apart. Bak in dezelde olie de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de vis, de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed. Vervolgens de lomboks toevoegen en bak deze zacht. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41436067