Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sambal Goreng Pundang - pittig gebakken vis uit Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Goreng Pundang
pittig gebakken vis uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan gabus asin / gezouten gedroogde vlezige vis
2 eetl asamwater
1 theel palmsuiker
olie
3 rode lomboks
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks, de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de vis in repen.
Verhit in een pan de olie en bak de repen vis bruin en krokant en zet apart. Bak in dezelde olie de sjalotjes en de knoflook voor 4 minuten. Voeg dan de vis, de palmsuiker en het asamwater toe en meng goed. Vervolgens de lomboks toevoegen en bak deze zacht. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017896