1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Blawong
Gekruide gestoomde rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gram rijst
275 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
4 salamblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel nootmuskaat
1 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara Membuat:
bereiding:
Stoom de rijst 20 minuten. Meng de kokosmelk met de boemboe, de sereh, het salamblad eventueel zout naar smaak en breng het aan de kook. Meng het mengsel vervolgens met de rijst en laat het 10 minuten staan totdat het vocht is opgenomen. Stoom dan de rijst verder gaar.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35759927