Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Blawong - Gekruide gestoomde rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Blawong
Gekruide gestoomde rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gram rijst
275 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
4 salamblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel nootmuskaat
1 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara Membuat:
bereiding:
Stoom de rijst 20 minuten. Meng de kokosmelk met de boemboe, de sereh, het salamblad eventueel zout naar smaak en breng het aan de kook. Meng het mengsel vervolgens met de rijst en laat het 10 minuten staan totdat het vocht is opgenomen. Stoom dan de rijst verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912025