Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Blawong - Gekruide gestoomde rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Blawong
Gekruide gestoomde rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gram rijst
275 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
4 salamblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel nootmuskaat
1 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara Membuat:
bereiding:
Stoom de rijst 20 minuten. Meng de kokosmelk met de boemboe, de sereh, het salamblad eventueel zout naar smaak en breng het aan de kook. Meng het mengsel vervolgens met de rijst en laat het 10 minuten staan totdat het vocht is opgenomen. Stoom dan de rijst verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719