Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Nasi Blawong - Gekruide gestoomde rijst

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi Blawong
Gekruide gestoomde rijst
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gram rijst
275 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
4 salamblaadjes
zout

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel nootmuskaat
1 theel ketumbar
1 theel witte peper

Cara Membuat:
bereiding:
Stoom de rijst 20 minuten. Meng de kokosmelk met de boemboe, de sereh, het salamblad eventueel zout naar smaak en breng het aan de kook. Meng het mengsel vervolgens met de rijst en laat het 10 minuten staan totdat het vocht is opgenomen. Stoom dan de rijst verder gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435979