zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Be Siap Mepanggang Mesanten - kip met saus van kokosmelk
- Goru Belanga - smoor van rundvlees uit de Molukken
- Perkadel Kacang Merah - gekruide balletjes van rode kidneybonen
- Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes
- Rujak - pittige fruitsalade
- Ayam Pinadar - gepeperde kip uit Noord-Sumatra
- hete soep met ei
- Juhi Tabur Kelapa - droog gebakken gekruide sepia
- Ikan Mentega - baarsfilet met ketjap-botersaus
- Ikan Nila Dan Udang Galah Bakar - Geroosterde vis en grote gamba’s
Bubuh Sumsum - Pap van rijstebloem


Bubuh sumsum
Pap van rijstebloem
Pap van rijstebloem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd
Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd
Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.