Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bubuh Sumsum - Pap van rijstebloem

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Bubuh sumsum
Pap van rijstebloem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd

Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909732