Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bubuh Sumsum - Pap van rijstebloem

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Bubuh sumsum
Pap van rijstebloem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd

Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065622