Pap van rijstebloem
Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd
Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker
ingrediënten:
800 ml kokosmelk
100 gr rijstemeel
1/2 theel. zout
3 pandan blad, gekneusd
Taburan:
garnering:
110 gr gesmolten gula jawa (palmsuiker)
Cara membuat:
Bereiding:
Meng de bloem door 400ml kokosmelk en voeg de pandan toe aan de andere helft en laat dit 1 uur staan. Verwijder dan de pandan en meng deze kokosmelk met de andere helft. Breng het geheel aan de kook en laat dit zachtjes inkoken tot een gebonden pap. Serveer met de palmsuiker