banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Pindang ikan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pindang ikan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel
olie (frituren)
6 mangkokblaadjes, ragfijn gesneden
1 serehstengel (citroengras), gekneusd
1 kunyitblad (kurkuma)
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout
3 asam kandis (anders 2 theel asem)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
3 cm kunyit (kurkuma)
3 cm gember (jahe/djahé)
2,5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de vis schoon en snijd deze in stukken (formaat moot). Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de vis bruin. Verhit in een wok/wadjan de eetlepels olie en fruit hierin de boemboe. Voeg de sereh, het kunyit blad, zout naar smaak en de kokosmelk toe. Laat dit zachtjes koken totdat de suas is ingedikt. voeg dan de vis, de mangkokblaadjes en de asam toe en laat alles nog 6 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39966585