Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Asem Kemamah - stokvis in een pittige zure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asem Kemamah
stokvis in een pittige zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr stokvis of ikan peda
3 theel asem
125-150 ml santen asli (dikke kokosmelk)
4 eetl olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
5 teentjes knoflook
4 sjalotten
1/2 eetl suiker

Cara membuat:
bereiding:
week eerst de stokvis voor 30 minuten in de kokosmelk. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Stamp daarna de stokvis fijn en bewaar het vocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de stokvis toe en bak dit nog 5 minuten. Vervolgens de asem en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes stoven totdat de vis gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182154