banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asem Padeh Ikan Mas - gestoofde gekruide vis in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem Padeh Ikan Mas
gestoofde gekruide vis in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
800 gr (4) ikan mas, anders karper
1 limoen, sap
600 ml water
2 serai/sereh/citroengras
1 kunyit blad
2 cm lengkuas/laos
6 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 asam kandis
10 kousenband

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
15 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en verwijder de schubben, kieuwen en darmen en wrijf deze in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de kousenband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, de serai, het kunyit blad, de laos, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Voeg dan de asam kandis en de kousenband toe en kook op laag vuur verder.
Dan de vis toevoegen en kook de vis gaar en totdat de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586601