banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 14 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 25 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tumis Paprika
roerbak van kip met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 ui
1/2 rode paprika
1/2 gele of groene paprika
2 theel kecap asin
2 theel kecap manis
1 theel kecap inggris (worchestersaus)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
300 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 3x3cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in reepjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de ui en de paprika toe en bak deze zacht. Schep de helft uit de pan en zet apart. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert.
Dan de kecaps, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Giet het water beetje bij beetje toe en breng elke keer aan de kook en kook het geheel gaar. Voeg dan het ui/paprika mengsel toe en roer goed. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36491266