banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Ayam Tumis Paprika - roerbak van kip met paprika
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tumis Paprika
roerbak van kip met paprika

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kipfilet
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1 ui
1/2 rode paprika
1/2 gele of groene paprika
2 theel kecap asin
2 theel kecap manis
1 theel kecap inggris (worchestersaus)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
300 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 3x3cm. Snijd de knoflook fijn en de ui in reepjes. Snijd de paprika in dunne reepjes. Rasp de jahe.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg dan de ui en de paprika toe en bak deze zacht. Schep de helft uit de pan en zet apart. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert.
Dan de kecaps, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Giet het water beetje bij beetje toe en breng elke keer aan de kook en kook het geheel gaar. Voeg dan het ui/paprika mengsel toe en roer goed. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967133