Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Khiew Wan Gay Tod - Groene kerrie kip balletjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Khiew Wan Gay Tod
Groene kerrie kip balletjes

ingrediënten:
200 gr kipfilet
3 eetlepels groene curry Paste
100 ml kokosmelk
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
paneermeel
Olie om in te frituren
 
Ingrediënten zoet-zure saus:
4 eetl suiker
1 eetl azijn
1 eetl Zout
150 ml water
1 sjalot
3 cm komkommer
2 rode lomboks
20 koriander blaadjes
 
bereiding:
Hak de kipfilet fijn en meng dit samen met de currypasta, het zout en de suiker tot een homogeen gehakt. Neem een eetlepel van dit gehakt en bedek het met paneermeel.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin. Laat deze daarna uitlekken en serveer het met de saus.
 
bereiding saus:
Snijd de sjalot, de komkommer, de lomboks en de koriander fijn. Verhit in een pan het water en los hierin de suiker, het zout en de azijn op. Meng dan de sjalot, de komkommer, de lomboks en de koriander erdoor en serveer het bij de balletjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41240126