zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Seen Lo Shun Chow Ngau Yook - roerbak van rundvlees met asperges
- Sambal goreng udang peteh - sambal goreng garnalen met petehbonen
- Pittige lamskerrie met bamboescheuten
- Sayur Asem Rebung Udang - bamboescheuten met garnalen in saus
- Kuping Dadja - Olifantsoren
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Bandeng Pucung Bekasi - gebakken gestoofde gekruide vis
- Filipijnse nasi goreng
- Udang Ijo - groene garnalen
- Gay Hor Nueng - rode kip curry hapjes
Khor Gai Tod - Kipnuggets


Khor Gai Tod
Kipnuggets
Ingredienten:
150 gr kippenvleugels
2 eetl maizena
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1/2 theel witte peper
2 theel sesame zaad
100 ml water
olie
Bereiding:
Snijd de vleugels in stukken. Meng de maizena met het water, de sesame zaad, het zout, de peper en de kecap en meng dit tot een beslag. Wentel de stukken vleugels erdoor. Verhit in een wok de olie en bak de vleugels bruin en krokant.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.