banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dendeng Manis
zoet drooggekbaken vlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundvlees
1 ui
2 teentjes knoflook
1 theel trasi
1 theel asem
375 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten
2 cm laos
1/2 theel pala (nootmuskaat)
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en marineer hiermee het vlees. Snijd de ui en de knoflook fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees voor 5 minuten. Voeg dan de ui, de knoflook toe en bak dit 1 minuut. Vervolgens de trasi, de asem en het water toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht is verdampt.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 5 years ago
    :)ik heb dit wel eens bij de toko gekocht.
    maar zelf maken lijkt me ook leuk wel moeilijk.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36637596