Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gra-doo Mu Tod Gartiem - gebakken spare-ribs met knoflook

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gra-doo Mu Tod Gartiem
gebakken spare-ribs met knoflook

Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes / spareribs
5 teentjes knoflook
1 theel peperkorrels
2 theel zout
1 eetl lichte soja saus
1 eetl oestersaus
200 ml olie

Bereiding:
Snijd de ribben in stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een pasta en meng dit met de sojasaus, de oestersaus en het zout en marineer hiermee de ribben voor tenminste 45 minuten.
Verhit in een pan de olie en bak de ribben met de marinade op laag vuur totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184606