Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Gra-doo Mu Tod Gartiem - gebakken spare-ribs met knoflook

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Gra-doo Mu Tod Gartiem
gebakken spare-ribs met knoflook

Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes / spareribs
5 teentjes knoflook
1 theel peperkorrels
2 theel zout
1 eetl lichte soja saus
1 eetl oestersaus
200 ml olie

Bereiding:
Snijd de ribben in stukjes. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn tot een pasta en meng dit met de sojasaus, de oestersaus en het zout en marineer hiermee de ribben voor tenminste 45 minuten.
Verhit in een pan de olie en bak de ribben met de marinade op laag vuur totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922603