Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Garnalen met varkensvlees en taugé

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Garnalen met varkensvlees en taugé
Ingrediënten:
175 gr varkensvlees in reepjes
150 gr gepelde Noorse garnalen
1 eetl vissaus (Nam Pla)
zout en peper naar smaak
2 vleestomaten
200 gr taugé
4 eetl olie

garnering:
1 eetl gehakte koriander
5 teentjes knoflook

Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes, het vlees en de tomaten in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook goudbruin. Niet laten aanbranden anders wordt het bitter. Schep de knoflook uit de pan en laat deze uitlekken op keukenpapier. Voeg het vlees in de wok/wadjan en bak deze in dezelfde olie voor 5 minuten. Vervolgens de garnalen, zout en peper en de vissaus toevoegen en het geheel 1 minuut bakken. Dan de tomaten en de tauge toevoegen en het geheel 3 minuten doorbakken. Server heet bestrooit met de knoflook en de koriander.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252743