banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Kangkung - gekruide gestoofde kangkung met garnaaltjes en ei
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng-Oseng Kangkung
gekruide gestoofde kangkung met garnaaltjes en ei

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 bosjes kangkung
500 gr kleine garnalen
7 kwarteleitjes, hardgekookt
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1/2 theel zout
1 eetl kecap manis
200 ml water
3 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotje en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze gaar. Dan de kangkung, de eieren, het zout en de kecap toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en het geheel afgesloten voor 5 minuten laten sudderen. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774