banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Oseng-Oseng Kangkung Bumbu Petis - gestoofde kangkung in romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng-Oseng Kangkung Bumbu Petis
gestoofde kangkung in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten
150 gr kangkung
1 eetl petis
1/2 eetl ebi (geweekt, geroosterd en vermalen)
1 theel palmsuiker
2 rode lomboks
1/2 theel zout
200 ml kokosmelk
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de ebi en de lomboks voor 4 minuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toe en breng aan de kook. Dan de kangkung toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565695