Tumis Sawi Ayam Kecap
roerbak van kip en sawi hijau
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
200 gr rijstmeel
100 ml kippenbouillon
2 bosjes sawi hijau / mosterdgroen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1/4 ui
1 rode lombok
1/2 theel peper
1 theel zout
6 eetl kecap manis
olie
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en wentel deze door de rijstmeel. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes, de ui en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lombok fijn. Snijd de sawi in stukken
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de ui en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de sawi, de lombok, het zout, de peper en de kecap toe en breng het al roerend aan de kook.
Danhet vlees toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Lo Mai Gai - Nuò Mǐ Jī - 糯米鸡 - kip met rijst in lotusblad
- Acar Ketimun 4
- Risolles 2
- Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
- Karedok - een salade van groenten met pindasaus
- Orak Arik Ikan Peda Asin - roerbak van ei met gezouten vis
- Yaam Thua Poo - salade van kouseband
- Adobo - varkensvlees in azijn en sojasaus
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Telur Ceplok Tauco - gebakken eieren in saus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...