Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tumis Sawi Ayam Kecap - roerbak van kip en sawi hijau

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Sawi Ayam Kecap
roerbak van kip en sawi hijau

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
200 gr rijstmeel
100 ml kippenbouillon
2 bosjes sawi hijau / mosterdgroen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1/4 ui
1 rode lombok
1/2 theel peper
1 theel zout
6 eetl kecap manis
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en wentel deze door de rijstmeel. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes, de ui en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lombok fijn. Snijd de sawi in stukken
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de ui en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de sawi, de lombok, het zout, de peper en de kecap toe en breng het al roerend aan de kook.
Danhet vlees toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091635