Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Sawi Ayam Kecap - roerbak van kip en sawi hijau

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Sawi Ayam Kecap
roerbak van kip en sawi hijau

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippendijen
200 gr rijstmeel
100 ml kippenbouillon
2 bosjes sawi hijau / mosterdgroen
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
1/4 ui
1 rode lombok
1/2 theel peper
1 theel zout
6 eetl kecap manis
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en wentel deze door de rijstmeel. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes goudbruin en zet apart. Snijd de sjalotjes, de ui en de knoflook in dunne plakjes. Hak de lombok fijn. Snijd de sawi in stukken
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de ui en de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de sawi, de lombok, het zout, de peper en de kecap toe en breng het al roerend aan de kook.
Danhet vlees toevoegen en meng alles goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015801