Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Nasi Langi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Langi

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. rijst
1000 ml water
3 cm kokoscremé
3 rode uien
4 teentjes knoflook
1 theel.ketumbar
1/2 theel. jinten
1/2 theel. trassi
zout
3 theel. sereh

taburan:
garnering:
bawang goreng
2 rode en 2 groene lomboks (ontpit en gesnipperd)

Cara membuat:
bereiding:
Verkruimel de santen en los dit op in een met het kokende water. Wrijf of maal de uien, de knoflook, de ketumbar, de jinten, de trassi, de sereh met wat zout naar smaak tot een boemboe (pasta). Voeg de boemboe toe aan het water. Laat dit 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
Was de rijst en voeg dit toe aan de pan met de kruiden en kook vervolgens de rijst totdat het water is verdampt. Stoom vervolgens de rijst verder gaar. Bestrooi de rijst met de bawang goreng en de lomboks
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 525 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091938