Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nasi Langi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nasi Langi

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. rijst
1000 ml water
3 cm kokoscremé
3 rode uien
4 teentjes knoflook
1 theel.ketumbar
1/2 theel. jinten
1/2 theel. trassi
zout
3 theel. sereh

taburan:
garnering:
bawang goreng
2 rode en 2 groene lomboks (ontpit en gesnipperd)

Cara membuat:
bereiding:
Verkruimel de santen en los dit op in een met het kokende water. Wrijf of maal de uien, de knoflook, de ketumbar, de jinten, de trassi, de sereh met wat zout naar smaak tot een boemboe (pasta). Voeg de boemboe toe aan het water. Laat dit 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
Was de rijst en voeg dit toe aan de pan met de kruiden en kook vervolgens de rijst totdat het water is verdampt. Stoom vervolgens de rijst verder gaar. Bestrooi de rijst met de bawang goreng en de lomboks
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 317 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962