Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Nasi Langi
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Nasi Langi

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. rijst
1000 ml water
3 cm kokoscremé
3 rode uien
4 teentjes knoflook
1 theel.ketumbar
1/2 theel. jinten
1/2 theel. trassi
zout
3 theel. sereh

taburan:
garnering:
bawang goreng
2 rode en 2 groene lomboks (ontpit en gesnipperd)

Cara membuat:
bereiding:
Verkruimel de santen en los dit op in een met het kokende water. Wrijf of maal de uien, de knoflook, de ketumbar, de jinten, de trassi, de sereh met wat zout naar smaak tot een boemboe (pasta). Voeg de boemboe toe aan het water. Laat dit 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
Was de rijst en voeg dit toe aan de pan met de kruiden en kook vervolgens de rijst totdat het water is verdampt. Stoom vervolgens de rijst verder gaar. Bestrooi de rijst met de bawang goreng en de lomboks
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912129