Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Nasi Langi

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. rijst
1000 ml water
3 cm kokoscremé
3 rode uien
4 teentjes knoflook
1 theel.ketumbar
1/2 theel. jinten
1/2 theel. trassi
zout
3 theel. sereh

taburan:
garnering:
bawang goreng
2 rode en 2 groene lomboks (ontpit en gesnipperd)

Cara membuat:
bereiding:
Verkruimel de santen en los dit op in een met het kokende water. Wrijf of maal de uien, de knoflook, de ketumbar, de jinten, de trassi, de sereh met wat zout naar smaak tot een boemboe (pasta). Voeg de boemboe toe aan het water. Laat dit 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen.
Was de rijst en voeg dit toe aan de pan met de kruiden en kook vervolgens de rijst totdat het water is verdampt. Stoom vervolgens de rijst verder gaar. Bestrooi de rijst met de bawang goreng en de lomboks
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577646