logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Nasi Langie
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 cm kokoscremé,
1 serehstengel, gekneusd
500 gr. rijst.
1000 ml water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
4 teentjes knoflook
2 cm laos,
1 theel. ketumbar
1/2 theel.jinten
2 theel. sambal trassi

Cara membuat:
bereiding:
Breng het water aan de kook en los er de kokoscremé in op. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 2 minuten. Voeg dan de gefruite boemboe toe aan het water en laat het afkoelen. Dan de rijst toevoegen en zachtjes gaar koken.

Add comment

Submit

who is online

We have 177 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160617