Gele ketan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ketan (2 uur weken)
4 cm kunyit (kurkuma)
zout
125 santan kental
1 limoen (sap)
2 Pandanblad
Cara Membuat:
bereiding::
Wrijf of maal de kunyit fijn. Stoom de ketan 15 minuten. Meng de santan met de kunyit, de salamblaadjes, zout naar smaak en het limoensap en verhit het. Meng vervolgens het mengsel met de ketan en laat het rusten totdat de santan is opgenomen. Stoom de ketan verder gaar.
ingrediënten:
500 gr ketan (2 uur weken)
4 cm kunyit (kurkuma)
zout
125 santan kental
1 limoen (sap)
2 Pandanblad
Cara Membuat:
bereiding::
Wrijf of maal de kunyit fijn. Stoom de ketan 15 minuten. Meng de santan met de kunyit, de salamblaadjes, zout naar smaak en het limoensap en verhit het. Meng vervolgens het mengsel met de ketan en laat het rusten totdat de santan is opgenomen. Stoom de ketan verder gaar.