Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Nasi Kunyit
Gele ketan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ketan (2 uur weken)
4 cm kunyit (kurkuma)
zout
125 santan kental
1 limoen (sap)
2 Pandanblad

Cara Membuat:
bereiding::
Wrijf of maal de kunyit fijn. Stoom de ketan 15 minuten. Meng de santan met de kunyit, de salamblaadjes, zout naar smaak en het limoensap en verhit het. Meng vervolgens het mengsel met de ketan en laat het rusten totdat de santan is opgenomen. Stoom de ketan verder gaar.

who is online

We hebben 239 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573657