Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Cincang Ayam Pedas
geroerbakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
1 limoen (sap)
1 eetl maizena
50 gr water kastanjes
11 rawits
4 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 eetl rijstwijn
2 eetl kecap ikan / vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1/2 theel sesam olie
225 ml water
1/2 theel peper
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. Hak de water kastanjes, de rawits en de knoflook fijn en de jahe julliene. Marineer het vlees met het limoensap voor 15 minuten. Meng de maizena er door. 
Verhit in een pan de olie en bak de jahe goudbruin. Voeg dan de knoflook en de water kastanjes toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de rijstwijn, de vissaus, de kecaps en de oestersaus toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water en de rawits toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de peper en de sesamolie erdoor en serveer met rijst.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530