banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Cincang Ayam Pedas - geroerbakte pittige kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Cincang Ayam Pedas
geroerbakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
1 limoen (sap)
1 eetl maizena
50 gr water kastanjes
11 rawits
4 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 eetl rijstwijn
2 eetl kecap ikan / vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1/2 theel sesam olie
225 ml water
1/2 theel peper
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. Hak de water kastanjes, de rawits en de knoflook fijn en de jahe julliene. Marineer het vlees met het limoensap voor 15 minuten. Meng de maizena er door. 
Verhit in een pan de olie en bak de jahe goudbruin. Voeg dan de knoflook en de water kastanjes toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de rijstwijn, de vissaus, de kecaps en de oestersaus toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water en de rawits toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de peper en de sesamolie erdoor en serveer met rijst.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40299861