1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Cincang Ayam Pedas
geroerbakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
1 limoen (sap)
1 eetl maizena
50 gr water kastanjes
11 rawits
4 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 eetl rijstwijn
2 eetl kecap ikan / vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1/2 theel sesam olie
225 ml water
1/2 theel peper
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. Hak de water kastanjes, de rawits en de knoflook fijn en de jahe julliene. Marineer het vlees met het limoensap voor 15 minuten. Meng de maizena er door. 
Verhit in een pan de olie en bak de jahe goudbruin. Voeg dan de knoflook en de water kastanjes toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de rijstwijn, de vissaus, de kecaps en de oestersaus toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water en de rawits toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de peper en de sesamolie erdoor en serveer met rijst.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672