1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Cincang Ayam Pedas
geroerbakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
1 limoen (sap)
1 eetl maizena
50 gr water kastanjes
11 rawits
4 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 eetl rijstwijn
2 eetl kecap ikan / vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1/2 theel sesam olie
225 ml water
1/2 theel peper
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. Hak de water kastanjes, de rawits en de knoflook fijn en de jahe julliene. Marineer het vlees met het limoensap voor 15 minuten. Meng de maizena er door. 
Verhit in een pan de olie en bak de jahe goudbruin. Voeg dan de knoflook en de water kastanjes toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de rijstwijn, de vissaus, de kecaps en de oestersaus toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water en de rawits toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de peper en de sesamolie erdoor en serveer met rijst.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258165