banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Cincang Ayam Pedas - geroerbakte pittige kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Cincang Ayam Pedas
geroerbakte pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kipfilet
1 limoen (sap)
1 eetl maizena
50 gr water kastanjes
11 rawits
4 cm jahe
7 teentjes knoflook
2 eetl rijstwijn
2 eetl kecap ikan / vissaus
2 eetl kecap asin
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
1/2 theel sesam olie
225 ml water
1/2 theel peper
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn. Hak de water kastanjes, de rawits en de knoflook fijn en de jahe julliene. Marineer het vlees met het limoensap voor 15 minuten. Meng de maizena er door. 
Verhit in een pan de olie en bak de jahe goudbruin. Voeg dan de knoflook en de water kastanjes toe en bak deze voor 1 minuut. Dan de kip toevoegen en bak deze halfgaar. Vervolgens de rijstwijn, de vissaus, de kecaps en de oestersaus toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water en de rawits toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de peper en de sesamolie erdoor en serveer met rijst.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38213848