Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Taosi Buncis - gekruide sperziebonen met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Taosi Buncis
gekruide sperziebonen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl taosi
2 salam blad
1 tomaat
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmszuike
200 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de tahu in blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de tomaat in kleine stukjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de lomboks, de salam en de taosi voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Vervolgens de tahu en de sperziebonen toevoegen en meng goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017685