banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Taosi Buncis - gekruide sperziebonen met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Taosi Buncis
gekruide sperziebonen met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
100 gr tahu/tofu
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 eetl taosi
2 salam blad
1 tomaat
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmszuike
200 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes, de tahu in blokjes, hak de knoflook fijn en snijd de tomaat in kleine stukjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de lomboks, de salam en de taosi voor 2 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht.
Vervolgens de tahu en de sperziebonen toevoegen en meng goed. Dan het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 341 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963