banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Saksang Taruntung - pittig gestoofd rundvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Saksang Taruntung
pittig gestoofd rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
600 ml water
1 serai/sereh/citroengras
3 asam gelugur
3 salam blad
3 eetl geraspte kokos, geroosterd
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
10 rode lomboks
2 cm jahe
3 cm lengkuas/laos
5 kemiri noten
1 eetl andaliman peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 5x5 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bunbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de serai, de asam gelugur en de salam en kook het vlees afgesloten voor 60 minuten.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten en voeg het daarna toe aan het vlees en meng goed. Kook het vlees verder totdat het vocht is gehalveerd. Meng dan de kokos erdoor en kook het vlees verder gaar. Voeg dan het zout toe en kook verder totdat de saus is ingedikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 267 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40691039