logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Tauge
roerbak van pittige tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
10 takjes Chinese bieslook
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Snijd/knip de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de bieslook voor 3 minuten.
Meng dan de tauge, de vissaus en de peper erdoor en bak het verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160637