Cah Tauge
roerbak van pittige tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
10 takjes Chinese bieslook
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Snijd/knip de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de bieslook voor 3 minuten.
Meng dan de tauge, de vissaus en de peper erdoor en bak het verder gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Piloos - aardappelballetjes
- Sate daging bumbu kelapa - sate van rundvlees met kokos
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Szechuan roerbak van oesterzwammen
- Ayam Panidar - gekruide geroosterde kip
- Sambal Babi - pittig varkensvlees gekookt in santen
- Sambal Udang - een lekkere sambal van garnalen
- Kacang Pedis
- Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
- Yangbaechu Kimchi 양배추 - kimchi van groene kool
Recente Reacties
Cucur
3 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
3 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...