Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Cah Tauge
roerbak van pittige tauge

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
10 takjes Chinese bieslook
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Snijd/knip de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de bieslook voor 3 minuten.
Meng dan de tauge, de vissaus en de peper erdoor en bak het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681