zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Tahu Gegodo - Gebakken gekruide tahu
- Tumis Kangkung Ampela - roerbak van kangkung met kip
- Lepat ubi - cassave snack uit Sumatra
- Pindang sapi - Friszure runderstoof
- Udang sambal pirik - gebakken garnelen met sambal pirik
- Daging Bakar - Geroosterde Runderhaas
- Kambing Masak Pedas - Pittig gebakken geitenvlees
- Rendang ikan Iele - Meerval met gekruide saus
- Sateh manis jawa
- Ayam Jerit - gestoofde gebakken gekruide kip
Cah Tauge - roerbak van pittige tauge


Cah Tauge
roerbak van pittige tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
10 takjes Chinese bieslook
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Snijd/knip de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de bieslook voor 3 minuten.
Meng dan de tauge, de vissaus en de peper erdoor en bak het verder gaar. Serveer.
roerbak van pittige tauge
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tauge
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
10 takjes Chinese bieslook
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in reepjes. Snijd/knip de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de bieslook voor 3 minuten.
Meng dan de tauge, de vissaus en de peper erdoor en bak het verder gaar. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.