logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Topacai
pittig gestoofd met rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr topocai
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 gedroogde lomboks
1/2 rode paprika
100 gr rundvlees/ossenhaas
1 eetl oestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
50 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in de lengte in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de lomboks i stukken. Snijd de paprika in stukjes en het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten, Voeg dan de paprika toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van keur verandert.
Dan de topocai toevoegen en meng goed. Vervolgens de oestersaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 99 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176676