banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Mangut Ikan Pe - vis met labu siam in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mangut Ikan Pe
vis met labu siam in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingredienten:
200 gr gegrilde haai
1 labu siam (chayote)
50 gr kouseband
50 gr melinjo blaadjes
10 peteh bonen
3 groene rawits
5 rode rawits
3 cm laos
2 salam blad
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel trasi

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de labu siam in blokjes en de kouseband in kleine stukjes en de rawits in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de santen cair en roer hierdoor de boemboe. Voeg de labu siam en de vis toe en laat het zachtjes sudderen totdat de labu siam zacht is geworden. Voeg de overige ingredienten toe, behalve de santen asli, en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten vrijwel gaar zijn. Voeg dan de santen asli toe en roer het geheel totdat het gaar is en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39555255