banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Mangut Ikan Pe - vis met labu siam in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Mangut Ikan Pe
vis met labu siam in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingredienten:
200 gr gegrilde haai
1 labu siam (chayote)
50 gr kouseband
50 gr melinjo blaadjes
10 peteh bonen
3 groene rawits
5 rode rawits
3 cm laos
2 salam blad
200 ml santen asli (dikke kokosmelk)
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel trasi

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de labu siam in blokjes en de kouseband in kleine stukjes en de rawits in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de santen cair en roer hierdoor de boemboe. Voeg de labu siam en de vis toe en laat het zachtjes sudderen totdat de labu siam zacht is geworden. Voeg de overige ingredienten toe, behalve de santen asli, en laat het zachtjes sudderen totdat de groenten vrijwel gaar zijn. Voeg dan de santen asli toe en roer het geheel totdat het gaar is en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39944791