Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Bumbu Madu - pittige garnalen met honing

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Bumbu Madu
pittige garnalen met honing

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 garnalen
1 eetl limoensap
2 jeruk purut blaadjes
1 cm jahe
1 theel worvestersaus
1 eetl oestersaus
2 eetl honing
2 eetl water
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel peper
2 rode rawits
1 kemiri noot
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en pel deze maar laat de staart zitten. Wrijf de garnalen in met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan de olie en bak de garnalen halfgaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de jahe en de jeruk purut voor 3 minuten.
Voeg dan de worchestersaus, de oestersaus en het water toe en meng goed. Dan de garnalen en de honing toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017652