banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Cah Taoco Petai - gebakken garnalen met groene peper en petai bonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Cah Taoco Petai
gebakken garnalen met groene peper en petai bonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr udang jerbung / banana shrimp / gamba's of tijgergarnalen
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
400 gr groene cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 tomaat
4 eetl taoco
3 cm lengkuas/laos
3 cm jahe
1 serai/sereh/citroengras
4 salam blad
1 theel zout
1 theel palmsuiker
25 petai/peteh bonen
100 ml water
5 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de keriting in dunne plakjes en ringen. Snijd de tomaat in blokjes en halveer de petai bonen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de keriting, de tomaat, de taoco, de laos, de jahe, de serai en de salam toe en meng alles goed.
Vervolgens de garnalen toevoegen en bak totdat deze van kleur veranderen. Dan het zout, de palmsuiker, de petai bonen en het water toevoegen en bak het geheel gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 323 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585405