banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pacri nanas - Ananas in kruidige kokosmelksaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pacri nanas
Ananas in kruidige kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ananas, geschild en niet te rijp
zout naar smaak
3 eetl. olie
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl. suiker
1 kaneelstokje
water

Haluskan:
boemboe:
2 kemirinootjes
1/4 theel, anijszaad
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ananas in plakken en wrijf deze in met het zout. Kook vervolgens de plakken ananas zachtjes voor 5 minuten met een beetje water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg vervolgens, de suiker, de kaneel en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes nog 4 minuten sudderen. Dan de ananas toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580243