Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Pacri nanas - Ananas in kruidige kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pacri nanas
Ananas in kruidige kokosmelksaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ananas, geschild en niet te rijp
zout naar smaak
3 eetl. olie
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl. suiker
1 kaneelstokje
water

Haluskan:
boemboe:
2 kemirinootjes
1/4 theel, anijszaad
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ananas in plakken en wrijf deze in met het zout. Kook vervolgens de plakken ananas zachtjes voor 5 minuten met een beetje water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg vervolgens, de suiker, de kaneel en de kokosmelk toe en laat dit zachtjes nog 4 minuten sudderen. Dan de ananas toevoegen en het geheel nog 4 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 292 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925509