logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pais Suung 
gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
8 rode rawits
1 lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de knoflook, de sjalotjes, de keriting, de rawits en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Dan de oesterzwammen, de keriting, de rawits en de lente-ui toevoegen en meng goed.
Neem een stuk bananenblad en schep wat van het mengsel erop. Wikkel het daarna dicht als een pakketjes. Herhaal dit 5 maal. Stoom de pakketjes voor 30 minuten en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje totdat de bladeren zwart zijn geworden. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 46 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160445