Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Pais Suung - gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pais Suung 
gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
8 rode rawits
1 lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de knoflook, de sjalotjes, de keriting, de rawits en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Dan de oesterzwammen, de keriting, de rawits en de lente-ui toevoegen en meng goed.
Neem een stuk bananenblad en schep wat van het mengsel erop. Wikkel het daarna dicht als een pakketjes. Herhaal dit 5 maal. Stoom de pakketjes voor 30 minuten en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje totdat de bladeren zwart zijn geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438553