Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pais Suung - gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pais Suung 
gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
8 rode rawits
1 lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de knoflook, de sjalotjes, de keriting, de rawits en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Dan de oesterzwammen, de keriting, de rawits en de lente-ui toevoegen en meng goed.
Neem een stuk bananenblad en schep wat van het mengsel erop. Wikkel het daarna dicht als een pakketjes. Herhaal dit 5 maal. Stoom de pakketjes voor 30 minuten en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje totdat de bladeren zwart zijn geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493