banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Pais Suung - gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pais Suung 
gestoomde geroosterde gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oesterzwammen
3 eetl olie
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
8 rode rawits
1 lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in reepjes, de knoflook, de sjalotjes, de keriting, de rawits en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan het zout en de palmsuiker toe en roer goed. Dan de oesterzwammen, de keriting, de rawits en de lente-ui toevoegen en meng goed.
Neem een stuk bananenblad en schep wat van het mengsel erop. Wikkel het daarna dicht als een pakketjes. Herhaal dit 5 maal. Stoom de pakketjes voor 30 minuten en rooster het daarna boven een houtskoolvuurtje totdat de bladeren zwart zijn geworden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40082536