zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ikan Gurame Bakar - gekruide geroosterde vis met pittige kecap saus
- Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
- Jenang Grendul - cassave pap
- hete soep met ei
- Sambel Goreng Labu Siam (Surakarta) - chayote in romige pittige saus
- Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees
- Bekasem Udang Lampung - gebakken gekruide garnalen uit Lampung
- Semur Banka - rundvlees in zoete kecapsaus
- Filipijnse kippenbouillon
- Ayam Kecap
Pais Suung - pittig gekruide oesterzwammen


Pais Suung
pittig gekruide oesterzwammen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits
1 lente-ui
Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar of snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de palmsuiker en het zout erdoor.
Verdeel het daarna in 4 portie en wikkel elke portie in bananenblad. Stoom de porties in 30 minuten gaar. Rooster daarna de pakketjes boven een houtkoolskoolvuurtje droog en serveer.
pittig gekruide oesterzwammen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits
1 lente-ui
Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar of snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de palmsuiker en het zout erdoor.
Verdeel het daarna in 4 portie en wikkel elke portie in bananenblad. Stoom de porties in 30 minuten gaar. Rooster daarna de pakketjes boven een houtkoolskoolvuurtje droog en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.