Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Pais Suung - pittig gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pais Suung
pittig gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar of snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de palmsuiker en het zout erdoor.
Verdeel het daarna in 4 portie en wikkel elke portie in bananenblad. Stoom de porties in 30 minuten gaar. Rooster daarna de pakketjes boven een houtkoolskoolvuurtje droog en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812573