Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pais Suung - pittig gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pais Suung
pittig gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar of snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de palmsuiker en het zout erdoor.
Verdeel het daarna in 4 portie en wikkel elke portie in bananenblad. Stoom de porties in 30 minuten gaar. Rooster daarna de pakketjes boven een houtkoolskoolvuurtje droog en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065622