Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pais Suung - pittig gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pais Suung
pittig gekruide oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
6 rode lomboks
4 rode rawits
1 lente-ui

Cara membuat:
bereiding:
Trek de oesterzwammen uit elkaar of snijd deze in dunne reepjes. Snijd de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de palmsuiker en het zout erdoor.
Verdeel het daarna in 4 portie en wikkel elke portie in bananenblad. Stoom de porties in 30 minuten gaar. Rooster daarna de pakketjes boven een houtkoolskoolvuurtje droog en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 142 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248596