Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pakis pilitode - Varenspruiten in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pakis pilitode
Varenspruiten in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr varenspruiten
8 sjalotten
5 eetl. olie
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel. suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
1/2 theel. witte peper
4 teentjes knoflook,
8 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en de varenspruiten in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin eerst de sjalotten en voeg dan de boemboe toe en fruit dit nog voor 3 minuten. Dan de varenspruiten, de suiker, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel in 10 minuten zachtjes gaar laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903