banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 13 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sotong tumis daun melinjo - gestoofde inktvis met melinjo blad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sotong tumis daun melinjo
gestoofde inktvis met melinjo blad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
1 theel citroensap
20 gr melinjo blad
4 sjalotjes
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
2 groene lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de inktvis in stukken en het melinjo blad in tweeën. Ontpit de lomboks en snijd deze grof. Snijd de sjalotje en de knoflook grof en de sereh fijn. Snijd de jeruk purut in dunne reepjes en de tomaten in stukjes. Marineer de inktvis met het citroensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de sereh, de jeruk purut en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak  het zacht. Dan de inktvis toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg dan het melinjo blad, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toe en stoof alles gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 274 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40085479