banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sotong tumis daun melinjo - gestoofde inktvis met melinjo blad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sotong tumis daun melinjo
gestoofde inktvis met melinjo blad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr inktvis
1 theel citroensap
20 gr melinjo blad
4 sjalotjes
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
2 cm jahe
2 groene lomboks
2 groene tomaten
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de inktvis in stukken en het melinjo blad in tweeën. Ontpit de lomboks en snijd deze grof. Snijd de sjalotje en de knoflook grof en de sereh fijn. Snijd de jeruk purut in dunne reepjes en de tomaten in stukjes. Marineer de inktvis met het citroensap.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de sereh, de jeruk purut en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de lomboks en de tomaten toe en bak  het zacht. Dan de inktvis toevoegen en bak deze voor 2 minuten. Voeg dan het melinjo blad, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toe en stoof alles gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 456 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37185303