Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Uta Dada - kip in kokosmelksaus uit centraal Sulawesi
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Uta Dada
kip in kokosmelksaus uit centraal Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
200 ml santen cair
400 ml santen asli
2 sereh stengels
4 pruimtomaten
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 cm jahe
20 groene rawits
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de kip in stukken. Rooster of bak de kip halfgaar.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu en de kip en breng aan de kook. Voeg de sereh en de tomaten toe en meng. Dan langzaam de santen asli toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is geworden. 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909675