Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Uta Dada - kip in kokosmelksaus uit centraal Sulawesi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Uta Dada
kip in kokosmelksaus uit centraal Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
200 ml santen cair
400 ml santen asli
2 sereh stengels
4 pruimtomaten
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 cm kunyit
3 cm jahe
20 groene rawits
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de kip in stukken. Rooster of bak de kip halfgaar.
Verhit in een pan de santen cair samen met de bumbu en de kip en breng aan de kook. Voeg de sereh en de tomaten toe en meng. Dan langzaam de santen asli toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt en de kip gaar is geworden. 
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 507 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065181