Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Wai manu - kip in bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Wai manu
kip in bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
3 serehstengels, gekneusd
6 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
1 bosje tomaat blad
1 bosje citroenbasilicum
water
zout naar smaak

cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Vul de pan met de kip en voeg zoveel water toe dat de kip net onderstaat. Voeg de sereh en de gember toe en stoof de kip halfgaar in 15 minuten. Dan de tomaten en de basilicumblaadjes toevoegen met het zout en stoof dit nog 20 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 338 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018962