1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Wairi tulumanu
Kip in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
3 serehstengels, gekneusd
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje tomaat blad
1 bosje citroenbasilicum
150 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Vul de pan met de kip en voeg zoveel kokosmelk toe dat de kip net onderstaat. Voeg de sereh en de gember toe en stoof de kip halfgaar in 15 minuten. Dan de tomaten en de basilicumblaadjes toevoegen met het zout en stoof dit nog 20 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469