Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Wairi tulumanu - Kip in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Wairi tulumanu
Kip in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
3 serehstengels, gekneusd
6 cm gember (jahe/djahé)
1 bosje tomaat blad
1 bosje citroenbasilicum
150 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Vul de pan met de kip en voeg zoveel kokosmelk toe dat de kip net onderstaat. Voeg de sereh en de gember toe en stoof de kip halfgaar in 15 minuten. Dan de tomaten en de basilicumblaadjes toevoegen met het zout en stoof dit nog 20 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911867