Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ylabulo - Gekruide kippenlevers

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ylabulo
Gekruide kippenlevers
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevers en -maagjes
500 gr sagomeel
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel. witte peper
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
10 rawits
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alles goed door elkaar en verdeel het in tienen. Verpak elke portie in een stuk bananenblad en zet dit vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 15 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje. Stomen kan ook, reken dan 20 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41066906