Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ylabulo - Gekruide kippenlevers
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ylabulo
Gekruide kippenlevers
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevers en -maagjes
500 gr sagomeel
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel. witte peper
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
10 rawits
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alles goed door elkaar en verdeel het in tienen. Verpak elke portie in een stuk bananenblad en zet dit vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 15 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje. Stomen kan ook, reken dan 20 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915564