Gekruide kippenlevers
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kippenlevers en -maagjes
500 gr sagomeel
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
boemboe:
1 theel. witte peper
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
10 rawits
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alles goed door elkaar en verdeel het in tienen. Verpak elke portie in een stuk bananenblad en zet dit vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 15 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje. Stomen kan ook, reken dan 20 minuten.
ingrediënten:
500 gr kippenlevers en -maagjes
500 gr sagomeel
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
boemboe:
1 theel. witte peper
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
10 rawits
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng alles goed door elkaar en verdeel het in tienen. Verpak elke portie in een stuk bananenblad en zet dit vast met de prikkers. Rooster de pakketjes in 15 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje. Stomen kan ook, reken dan 20 minuten.