Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Brokoli Tumis Bakso Ikan - gesauteerde broccoli met visballetjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Brokoli Tumis Bakso Ikan
gesauteerde broccoli met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broccoli
1/2 ui
3 teentjes knoflook
5 bakso ikan / visballen
2 jamur kuping / judasoor
1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
1/3 theel zout
250 ml water
1 theel sesamolie
1/2 eetl sago bloem opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de jamur in repen en de broccoli in roosjes. Halveer de visballen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze zacht.
Dan de jamur en de broccoli toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de vissaus, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar. Voeg dan de sago oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Schep dan de sesam olie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103