gesauteerde broccoli met visballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broccoli
1/2 ui
3 teentjes knoflook
5 bakso ikan / visballen
2 jamur kuping / judasoor
1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
1/3 theel zout
250 ml water
1 theel sesamolie
1/2 eetl sago bloem opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de jamur in repen en de broccoli in roosjes. Halveer de visballen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze zacht.
Dan de jamur en de broccoli toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de vissaus, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar. Voeg dan de sago oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Schep dan de sesam olie erdoor en serveer.