banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Brokoli Tumis Bakso Ikan - gesauteerde broccoli met visballetjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Brokoli Tumis Bakso Ikan
gesauteerde broccoli met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broccoli
1/2 ui
3 teentjes knoflook
5 bakso ikan / visballen
2 jamur kuping / judasoor
1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
1/3 theel zout
250 ml water
1 theel sesamolie
1/2 eetl sago bloem opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de jamur in repen en de broccoli in roosjes. Halveer de visballen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze zacht.
Dan de jamur en de broccoli toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de vissaus, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar. Voeg dan de sago oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Schep dan de sesam olie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017