Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Brokoli Tumis Bakso Ikan
gesauteerde broccoli met visballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 broccoli
1/2 ui
3 teentjes knoflook
5 bakso ikan / visballen
2 jamur kuping / judasoor
1/2 eetl vissaus
1/2 theel peper
1/3 theel zout
250 ml water
1 theel sesamolie
1/2 eetl sago bloem opgelost in 1 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn. Snijd de jamur in repen en de broccoli in roosjes. Halveer de visballen.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de balletjes toe en bak deze zacht.
Dan de jamur en de broccoli toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de vissaus, de peper en het zout toevoegen en meng goed.
Dan het water toevoegen en kook het geheel gaar. Voeg dan de sago oplossing toe en roer totdat de saus indikt. Schep dan de sesam olie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578357