banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon 3 Comments
Pepes oncom - Gefermenteerde pinda's in een pakketje
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pepes oncom
Gefermenteerde pinda's in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
2 groene lomboks
10 rawits,
2 takjes citroenbasilicum
1 lenteuitje,
1 blok oncom
10 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel asem
1 eetl. water
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kencur
1 serehstengel
1/2 theel, trasi bakar
1 theel. palmsuiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem met het water en wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de oncom fijn, snijd de lomboks in schuine dunne reepjes en de lente-ui in stukjes. Meng de boemboe met de oncom, de lomboks, het lente-uitje en de basilicumblaadjes. Neem 10 stukjes bananenblad van zo'n 15x15cm en leg daarop een rawit. Verdeel daarover het mengsel en leg daarop een salamblad. Maak dan pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens deze pakketjes in 15-20 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39815954