Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Icon3 Comments
Pepes oncom - Gefermenteerde pinda's in een pakketje
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Pepes oncom
Gefermenteerde pinda's in een pakketje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rode lomboks
2 groene lomboks
10 rawits,
2 takjes citroenbasilicum
1 lenteuitje,
1 blok oncom
10 salam blad
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel asem
1 eetl. water
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 cm kencur
1 serehstengel
1/2 theel, trasi bakar
1 theel. palmsuiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem met het water en wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de oncom fijn, snijd de lomboks in schuine dunne reepjes en de lente-ui in stukjes. Meng de boemboe met de oncom, de lomboks, het lente-uitje en de basilicumblaadjes. Neem 10 stukjes bananenblad van zo'n 15x15cm en leg daarop een rawit. Verdeel daarover het mengsel en leg daarop een salamblad. Maak dan pakketjes en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens deze pakketjes in 15-20 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922524