Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Perkadel Kacang Merah - gekruide balletjes van rode kidneybonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkadel Kacang Merah
gekruide balletjes van rode kidneybonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rode kidneybonen, gekookt
1 theel zout
1 ei, geklopt
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 kemiri noot
1 theel ketumbar
1/2 theel nootmuskaat
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer de bonen als ze heet zijn en meng het daarna met het zout, de bumbu en het ei. Vorm dan van het mengsel kleine platte balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930900