Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Perkadel Kacang Merah - gekruide balletjes van rode kidneybonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkadel Kacang Merah
gekruide balletjes van rode kidneybonen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rode kidneybonen, gekookt
1 theel zout
1 ei, geklopt
olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 kemiri noot
1 theel ketumbar
1/2 theel nootmuskaat
1/4 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer de bonen als ze heet zijn en meng het daarna met het zout, de bumbu en het ei. Vorm dan van het mengsel kleine platte balletjes.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065622