1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Perkedel bulgur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml nasi bulgur
250 ml tahu/tofu
1 ei (eend)
4 eetl bloem
2 eetl lenteui en selderij
ve-tsin
(zout)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de nasi bulgur gaar. Snijd de tahu klein en klop het ei op. Snijd dan de selderij en de lente-ui fijn. Meng dit alles samen met de ve-tsin en de bloem tot een gladde massa. Vorm van de massa rondjes/ringen.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de rondjes/ringen knappend bruin.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416367