Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Perkedel bulgur

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Perkedel bulgur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml nasi bulgur
250 ml tahu/tofu
1 ei (eend)
4 eetl bloem
2 eetl lenteui en selderij
ve-tsin
(zout)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de nasi bulgur gaar. Snijd de tahu klein en klop het ei op. Snijd dan de selderij en de lente-ui fijn. Meng dit alles samen met de ve-tsin en de bloem tot een gladde massa. Vorm van de massa rondjes/ringen.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de rondjes/ringen knappend bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 313 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184656