Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Perkedel bulgur

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Perkedel bulgur

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 ml nasi bulgur
250 ml tahu/tofu
1 ei (eend)
4 eetl bloem
2 eetl lenteui en selderij
ve-tsin
(zout)
olie

Cara membuat:
bereiding:
Kook de nasi bulgur gaar. Snijd de tahu klein en klop het ei op. Snijd dan de selderij en de lente-ui fijn. Meng dit alles samen met de ve-tsin en de bloem tot een gladde massa. Vorm van de massa rondjes/ringen.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de rondjes/ringen knappend bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433099