Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Perkedel Daging - gekruide aardappelballetjes met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Daging
gekruide aardappelballetjes met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aardappel
100 gr rundergehakt
1 ei, gesplits
olie

Haluskan:
bumbu:
3 eetl bawang goreng
1/4 nootmuskaat
3 kruidnagels
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes bruin en gaar. Pureer daarna de aardappelen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het gehakt, de aardappelpuree en het eigeel. Neem telkens 2 eetl van het mengsel en vorm platte balletjes.
Wentel de balletjes door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666