Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Perkedel Daging - gekruide aardappelballetjes met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Perkedel Daging
gekruide aardappelballetjes met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr aardappel
100 gr rundergehakt
1 ei, gesplits
olie

Haluskan:
bumbu:
3 eetl bawang goreng
1/4 nootmuskaat
3 kruidnagels
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de blokjes bruin en gaar. Pureer daarna de aardappelen.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dit met het gehakt, de aardappelpuree en het eigeel. Neem telkens 2 eetl van het mengsel en vorm platte balletjes.
Wentel de balletjes door het eiwit. Verhit in een pan de olie en bak de balletjes goudbruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934986