banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Perkedel Daging Kentang - Aardappelkoekjes met rundvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Perkedel Daging Kentang
Aardappelkoekjes met rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gekookte aardappelen
250 gr rundergehakt
3 eieren
1 eetl. bloem
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
2 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1 theel, witte peper
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerste de kemirinootjes, de jinten en de ketumbar voor 2 minuten in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de aardappelen (bij voorkeur gepureerd) samen met het gehakt, het zout, de bloem, de boemboe en één ei en kneed dit tot een massa. Vorm van deze massa platte koekjes en stoom deze voor 30 minuten.
Klop de overige eieren op en wentel de gestoomde koekjes erdoor. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686487