1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Perkedel Daging sapi
Gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 takjes selderijblad
600 gr rundergehakt
2 eieren
zout naar smaak
peper naar smaak
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het selderijblad fijn. Wrijf of maal de sjalotten met de knoflook fijn tot een pasta. Meng alles tot een homogene massa en verdeel het in 20 porties. Maak van elke portie een rond plat balletje. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak elk balletje goudbruin in 6 minuten.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924