Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tutut Kuah Kuning
slakken in gele saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rijstslakken, anders kokkels
500 ml water
200 ml dunne kokosmlek (encer)
2 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1 theel palmsuiker
16 rode rawits
1 lente-ui
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
3 cm kunyit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Maak de slakken goed schoon. Snijd de lente-ui fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de salam, de jeruk purut en de serai toe en bak nog voor 3 minuten. Dan de slakken toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook.
Dan de rawits, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook de slakken gaar. Meng de encer erdoor en breng aan de kook. Dan de lente-ui erdoor mengen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578465