banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang Asam Pedas - pittige garnalen uit Kalimantan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Asam Pedas
pittige garnalen uit Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
500 gr grote garnalen / tijger garnalen
5 teentjes knoflook
5 sjalotjes
4 jeruk purut blaadjes
1 eetl asemwater
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
5 rode rawits
1/2 theel peper
1 theel trassi
1 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de koppen en schillen van de garnalen toe en kook het geheel totdat er nog 1000ml bouillon is. Zeef de bouillon. Breng de bouillon weer aan de kook en voeg de knoflook, de sjalotjes, de jeruk purut blaadjes en de bumbu toe en kook dit voor 5 minuten. Voeg dan de garnalen en het asemwater toe en kook het geheel totdat de garnalen gaar zijn. Schep de garnalen eruit en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592337