banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kare Sayur - Pittige groentencurry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kare Sayur
Pittige groentencurry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kool, kouseband, prei, paprika
2 eetl gerapste kokos
150 ml santen cair (dunne kokosmelk)
zout naar smaak
2 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl ketumbar
1 theel jinten
3 rode lomboks
3 sjalotten
5 kemiri noten

Taburan:
garnering:
2 hardgekookte eieren

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de groenten schoon en snijd deze in stukjes, reepjes en plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de groenten voor een paar minuten en laat deze uitlekken. Pel de eieren en snijd deze in plakjes.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe samen met de kokos voor 3 minuten. Voeg dan de groenten toe gevolgd door de santen en laat het zachtjes 10 minuten sudderen totdat het vocht is ingedikt en de groenten gaar zijn. Garneer het met de plakjes ei.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40586743