Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Kare Sayur
Pittige groentencurry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kool, kouseband, prei, paprika
2 eetl gerapste kokos
150 ml santen cair (dunne kokosmelk)
zout naar smaak
2 eetl olie
water

Haluskan:
boemboe:
2 cm kunyit (kurkuma)
1 eetl ketumbar
1 theel jinten
3 rode lomboks
3 sjalotten
5 kemiri noten

Taburan:
garnering:
2 hardgekookte eieren

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de groenten schoon en snijd deze in stukjes, reepjes en plakjes. Verhit in een pan het water en blancheer de groenten voor een paar minuten en laat deze uitlekken. Pel de eieren en snijd deze in plakjes.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe samen met de kokos voor 3 minuten. Voeg dan de groenten toe gevolgd door de santen en laat het zachtjes 10 minuten sudderen totdat het vocht is ingedikt en de groenten gaar zijn. Garneer het met de plakjes ei.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578547