Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gai Pad Khiaowan - gebakken kip met groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gai Pad Khiaowan
gebakken kip met groene curry

Ingrediënten:
500 gr kip
20 basilicum blaadjes
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl groene curry pasta (zie recept)
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
9 rode rawits

Garnering
10 basilicum blaadjes
1 eetl olie
1 eetl zoete chile saus

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de currypasta. Voeg dan de kip toe en bak dit kort. Dan de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het bakken totdat de kip gaar is. Dan de basilicum erdoor roeren.
Meng de basilicum met de chile saus. Verhit in een pan de olie en bak de basilicum krokant. Garneer hiermee de kip en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024266