banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gai Pad Khiaowan - gebakken kip met groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khiaowan
gebakken kip met groene curry

Ingrediënten:
500 gr kip
20 basilicum blaadjes
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl groene curry pasta (zie recept)
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
9 rode rawits

Garnering
10 basilicum blaadjes
1 eetl olie
1 eetl zoete chile saus

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de currypasta. Voeg dan de kip toe en bak dit kort. Dan de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het bakken totdat de kip gaar is. Dan de basilicum erdoor roeren.
Meng de basilicum met de chile saus. Verhit in een pan de olie en bak de basilicum krokant. Garneer hiermee de kip en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991