banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Gai Pad Khiaowan - gebakken kip met groene curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khiaowan
gebakken kip met groene curry

Ingrediënten:
500 gr kip
20 basilicum blaadjes
4 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
3 eetl groene curry pasta (zie recept)
3 eetl palmsuiker
3 eetl vissaus (nam pla)
9 rode rawits

Garnering
10 basilicum blaadjes
1 eetl olie
1 eetl zoete chile saus

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok de kokosmelk en meng hierdoor de currypasta. Voeg dan de kip toe en bak dit kort. Dan de palmsuiker en de nam pla toevoegen en het bakken totdat de kip gaar is. Dan de basilicum erdoor roeren.
Meng de basilicum met de chile saus. Verhit in een pan de olie en bak de basilicum krokant. Garneer hiermee de kip en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392138