banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asam-Asam Buncis Ampela Ayam - pittige boontjes met kip in licht zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asam-Asam Buncis Ampela Ayam
pittige boontjes met kip in licht zurige saus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
100 gr sperziebonen
5 kippenmaagjes/spiermaag
1 salam blad
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 groene tomaten
1/2 eetl kecap manis
1 eetl asemwater
2 theel zout
1 theel plamsuiker
850 ml water
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knofllook
1 cm jahe
1 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kippenmaagjes gaar. Giet af en snijd de maagjes in reepjes. Snijd de boontjes in stukjes, de lomboks in ringen, de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de tomaten toe en roer goed. Dan de maagjes toevoegen en roer goed. Voeg de boontjes toe en bak deze zacht. Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Roer het asemwater erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569973