Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Asam-Asam Buncis Ampela Ayam - pittige boontjes met kip in licht zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam-Asam Buncis Ampela Ayam
pittige boontjes met kip in licht zurige saus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
100 gr sperziebonen
5 kippenmaagjes/spiermaag
1 salam blad
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 groene tomaten
1/2 eetl kecap manis
1 eetl asemwater
2 theel zout
1 theel plamsuiker
850 ml water
2 eetl olie
water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knofllook
1 cm jahe
1 cm kunyit
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kippenmaagjes gaar. Giet af en snijd de maagjes in reepjes. Snijd de boontjes in stukjes, de lomboks in ringen, de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de lomboks voor 3 minuten. Voeg de tomaten toe en roer goed. Dan de maagjes toevoegen en roer goed. Voeg de boontjes toe en bak deze zacht. Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar. Roer het asemwater erdoor en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 386 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233391